The best Side of thai massage eindhoven

Wiki Article

It seems like you had been misusing this aspect by going also fast. You’ve been temporarily blocked from employing it.

You are using a browser that isn't supported by Facebook, so we've redirected you to an easier Model to provde the best knowledge.

Pamela en Chanique zijn familie en delen een passie voor attractiveness. Professionaliteit en gastvrijheid staan hier centraal en je kunt je wensen dan ook uitgebreid bespreken.

Eigenaresse Cleo is schoonheidsspecialiste en massage- en sporttherapeut en je bent hier dus letterlijk en figuurlijk in goede handen.

You are using a browser that won't supported by Facebook, so we have redirected you to an easier Model to provide you with the finest encounter.

You are utilizing a browser that may not supported by Facebook, so we've redirected you to definitely a less complicated Edition to supply you with the finest knowledge.

Heb je final van bepaalde pijntjes of klachten? Dan heb je hier ook de mogelijkheid om een therapeutische massage te ondergaan om (Activity)blessures of andere klachten te verhelpen.

Bij Fallachi beauty in Eindhoven staat een team van specialisten voor je klaar. In deze schoonheidssalon kun je onder andere terecht voor various verzorgende gezichtsbehandelingen.

Mannen, voel je hier ook welkom! Alexandra biedt namelijk ook een gezichtsbehandeling voor mannen aan. De producten worden dan aangepast aan wat de mannenhuid nodig heeft. Deze salon aan huis is aangesloten bij branchevereniging ProVoet en transparantie, hygiëne en kwaliteit zijn belangrijk voor Alexandra. thai massage eindhoven Kom je satisfied de automobile? Je kunt dan voor de salon parkeren.

Handig om te weten: een gedeelte van de behandelingen kunnen worden vergoed door de aanvullende verzekering.

Hoe ontspan jij na een drukke werkdag? Bij Massagetherapeut Monique Bechtold in Eindhoven kun jij doordeweeks, van 18.00 tot 22.00 uur, even alle strain van je af laten glijden met een massage. Eigenaresse Monique is gespecialiseerd in ontspanningsmassages, incredibly hot stone massages, kruidenstempelmassages, maar als je toe bent aan een stevigere massage, dan kun je hier ook terecht voor sportmassages of deep tissue massages.

Een bezoek aan Massage Therapy Eindhoven is een echte weldaad voor lichaam en geest. Gun jezelf een verwenmoment en geniet van een heerlijke gezichtsbehandeling of ontspannende massage.

Het aanbod bestaat uit een uitgebalanceerde blend van westerse en oosterse massagetechnieken die tevens in te zetten zijn bij het verminderen van pijnklachten. Monique is aangesloten bij de beroepsvereniging VBAG.

Het workforce van Perception and wonder aan de Thorvaldselaan in Eindhoven staat voor je klaar om je de ultieme belevenis op schoonheidsgebied te bezorgen. Om een perfecte balans te creëren, combineren ze oosterse en westerse gebruiken, wat zorgt voor een fijne ontspannen ervaring.

Report this wiki page